Als je vanuit Frankfurt naar Nederland komt om te trouwen. In augustus. En je een prachtige buitenlocatie hebt geregeld …. dan verwacht je toch niet dat je verdorie alsnog dat Hollandse weer op je dak krijgt? Ik stapte om 14.00 thuis in mijn auto tijdens een hoosbui…en kwam aan met een mooie zonneschijn in Braamt: we zijn de begonnen en hebben gewoon niet meer gedacht aan regen, maar aan liefde en feest! Ik was precies op tijd om ‘the first look’ van Britt en Brigitte vast te leggen.

2018-08-30_0001

Altijd leuk om te zien wat er op de achtergrond gebeurd 😉

2018-08-30_0002

We kozen voor een snelle fotosessie in het groen rond het water van Markant. We hebben heerlijk gelachen terwijl de vissers hun hengels uitgooiden, bijna het water in vielen en ze nog even een vissers-grapje maakten: “Pas maar op dat ik je niet aan de haak sla”.

2018-08-30_0003

Onder de veranda was het tijden voor de ceremonie, in het Duits! Even wennen voor mij, maar leuk om te zien hoe het toch weer net even anders gaat dan tijdens een ‘gewone’ Nederlandse ceremonie. En vooral de felicitaties waren zo warm en intiem, heerlijk om te zien én fotograferen.

2018-08-30_0005

Yes, eindelijk tijd voor het feestje: bubbels, heerlijke kaasplankjes, vers brood en gekke capriolen op de touwbrug en het trekvlot. Heerlijk als een bruidspaar (en hun gasten) lekker zichzelf kunnen zijn.

2018-08-30_0006

Het was echt een heerlijke dag en geweldige avond! Dank jullie wel Britt en Brigitte dat ik alles voor jullie mocht vastleggen en de lieve complimenten die ik van jullie kreeg over hoe het gegaan was de dag.

Yes, super leuk dat je de hele blog hebt bekeken,benieuwd je naar bruiloften van andere stellen?
Bekijk ze hier!

X Joyce