Als bruidsfotograaf én gezinsfotograaf kom ik op veel plekken in de Achterhoek. Ik vind het super leuk om mooie plekjes te ontdekken en lekker in de buitenlucht te zijn. Mijn favoriete locaties zijn een beetje heuvelachtig en hebben hoge bomen, maar ook heide of hoog gras.

Tijdens bruiloften ben ik op één dag vaak op meerdere locaties: daar waar de trouwceremonie is, een mooie plek voor de fotoreportage en een vrolijke feestlocatie. In deze blog laat ik zien welke trouwlocaties ik erg leuk, mooi of bijzonder vind. Kijk mee naar deze 4 favoriete trouwlocaties in de Achterhoek!

Trouwen in de Vennebulten

Bij mooi weer is deze locatie écht sprookjesachtig! Grillige dennenbomen, blauwe wolkenluchten en rondom heide, gras en zand vormen een prachtige achtergrond voor een fantastische trouwceremonie…

renske-en-rob-174 renske-en-rob-219

Trouwen in het witte kappelletje in Sinderen

Het kleine, witte kapelletje in Sinderen is een intieme, serene en fotogenieke trouwlocatie. Je kunt hier zowel voor een kerkelijk als gemeentelijk huwelijk terecht. Ik ben er al meerdere keren geweest en ben altijd blij met het frisse, witte interieur waardoor de foto’s licht en sfeervol worden.

meike-en-erik-189
lotte-en-mark-174
lotte-en-mark-180

Trouwen bij de DRU in Ulft

Bij de DRU cultuurfabriek in Ulft kan getrouwd worden in de grote raadzaal of de kleinere lounge. Beide hebben ze industrieel details en lekker veel licht. En ik hou van beide!

dennis-en-marlies-kleur-119emiel-en-anoeska-3
emiel-en-anoeska-6


Trouwen in het raadhuis in Winterswijk

Een oud pand, maar zo verassend kleurrijk en modern van binnen! Stoere lampen en een opvallende muurschildering maken deze locatie heel eigen en bijzonder. En die mooie grote ramen hé…I love it.

carmen-en-bas-342
marjolein-en-rob-188marjolein-en-rob-163marjolein-en-rob-233

Heb ik jullie inspiratie gegeven voor een mooie trouwlocatie? Durf je voor een buitenlocatie te gaan, of kiezen jullie toch liever een mooie plek binnen? Wie weet kom ik jullie ja-woord wel vastleggen op de locatie van jullie dromen!

button

X Joyce