Zwangerschapsfotografie Buren

Vorig jaar zat ik op de verjaardag van vrienden, toen ik Ellen, Bart en Vita weer eens zag. Stiekum ging toen door mijn gedachte: zou ze misschien weer zwanger zijn? Blijkbaar heb ik een uitstekende baby-radar want een tijdje later las ik op Facebook dat kindje nummer twee op komst was. Ellen en Bart fotografeerde ik ook tijdens hun eerste zwangerschap van Vita, op het terrein van een steenfabriek, en ik vond het ontzettend leuk toen ze me weer vroegen voor een fotoshoot.

Dit keer spraken we af in het prachtige Buren. Zelf was ik er nog nooit geweest, maar wat een prachtig vestingstadje! We hebben een rondje gelopen over de wal, door het centrum en we liepen ook even langs de kapper van Bart, of eigenlijk moet ik barbier zeggen :-). Vita had het ook naar haar zin en ging steeds op pad als we een leuk fotoplekje hadden gevonden: lekker eigenzinnig! Ondertussen is Cas geboren, welkom op de wereld!

Ellen, Bart, Vita-4Ellen, Bart, Vita-6kopie
Ellen, Bart, Vita-26 kopiërenEllen, Bart, Vita-8kopie Ellen, Bart, Vita-17 Zwangerschapsfotografie Buren Ellen, Bart, Vita-25
Ellen, Bart, Vita-36 Ellen, Bart, Vita-40 Ellen, Bart, Vita-47kopie Zwangerschapsfotografie Buren Ellen, Bart, Vita-80Ellen, Bart, Vita-69 Ellen, Bart, Vita-83 Zwangerschapsfotografie Buren
Zwangerschapsfotografie Buren Zwangerschapsfotografie Buren Ellen, Bart, Vita-94

Heb je ook interesse in een zwangerschapsfotosessie? Lees dan hier meer over mijn werkwijze, tot snel 🙂

Liefs Joyce | Fotograaf van de liefde

Zwangerschapsfotografie Buren