Bruidsfotograaf in de Achterhoek: “Vrolijk, kleurrijk en tijdloos!”

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie opzoek zijn naar een bruidsfotograaf in de Achterhoek. Ik ben Joyce, het gezicht achter Fotograaf van de liefde; een vrolijke, nuchtere en enthousiaste bruidsfotograaf die graag jullie dag vastlegt op een kleurrijke en tijdloze manier. Ik denk vooraf graag met jullie mee, ben op jullie trouwdag zoveel mogelijk onzichtbaar en verras jullie na de tijd met een geweldige serie foto’s én een prachtig trouwalbum als blijvende herinnering.

Kleurrijke & tijdloze foto’s van alle bijzondere momenten; dromerige reportagebeelden van jullie samen tussen het riet, hoe de gasten zich vermaken met een drankje en van die kleine, gekke momentjes die jullie misschien zelf hebben gemist. 


Kennismaken…hoe gaat dat? 

Als jullie enthousiast zijn over mijn foto’s kom ik graag vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken. Ik neem dan mijn voorbeeldalbums mee zodat jullie hierin kunnen bladeren en beleven hoe een totale bruiloft eruit zal zien. Tijdens het gesprek hoor ik graag veel over jullie: hoe jullie elkaar ontmoet hebben, wat voor een werk en hobby’s jullie hebben, wat is de globale planning van de dag en hoe zien jullie de rol van mij daarin? Na het gesprek is het voor jullie vrij om te kiezen voor mij als fotograaf, er zitten geen verplichtingen aan het kennismakingsgesprek.

Kiezen jullie voor mij als jullie bruidsfotograaf (yes!), dan maak ik voor jullie een reserveringscontract met daarin jullie wensen. Jullie kunnen mij daarna altijd via de mail of app vragen stellen, we hebben uiterlijk 2 weken voor de bruiloft weer contact via de mail of telefoon over de definitieve planning. 

Yes, het is de grote dag!

Vaak begin ik in de ochtend, meestal eerst bij de bruidegom en daarna bij bruid. De schoenen, de jurk, het helpen aankleden door ouders…. vaak bijzonder om de eerste emotionele momenten vast te leggen. 

Ik ben de hele dag aanwezig als een soort schaduw: altijd aanwezig maar niet zo zichtbaar, ik fotografeer gewoon wat er gebeurd! Ik kijk ook veel naar jullie gasten en probeer hun beleving van de dag ook vast te leggen. Bij de reportage geef ik wel aanwijzingen waar en hoe jullie moeten staan, maar meestal vraag ik jullie vooral met elkaar te kletsen, knuffelen, grapjes te maken en vooral te genieten van het moment samen.

Ik fotografeer zoveel uren als jullie willen, met een minimum van 6 uur. Soms ben ik erbij tot het diner, soms tot iets voor middernacht. 

En dan, de herinnering voor altijd!

Binnen een week na de bruiloft stuur ik jullie een uitgebreide voorproef van foto’s toe. De rest van de foto’s komt binnen 5 weken, ik kom dan bij jullie langs en jullie kiezen dan alle materialen voor het trouwalbum. 

Want, het verhaal van jullie dag wordt pas echt verteld in een sprekend trouwalbum:  lekker met elkaar bladeren door één van de mooiste dagen van jullie leven. Ik vind het belangrijk dat jullie een mooi aandenken hebben met gegarandeerde kwaliteit, daarom maak ik bij iedere bruidsreportage een trouwalbum. 

En wat is de investering?

De prijzen voor mijn bruidsfotografie heb ik gebundeld in 3 pakketten: 

Pakket 1: Hotel-de-botel € 1295,-

 • 6 Uur fotografie door dé leukste bruidsfotograaf in de Achterhoek (extra uren zijn € 100,- per uur.)
 • Reiskosten binnen de Achterhoek*
 • Prachtig gedrukt trouwalbum in het handzame formaat van 20x20cm met opbergbox.
 • Het album heeft 30 spreads, een lederen of linnen omslag en jullie namen gestanst op de voorkant.
 • 350 Digitale foto’s op een USB-stick.

Pakket 2: Tot-over-de-oren € 1495,-

 • 6 Uur fotografie door dé leukste bruidsfotograaf in de Achterhoek (extra uren zijn € 100,- per uur.)
 • Reiskosten binnen de Achterhoek*
 • Prachtig gedrukt trouwalbum in het luxe formaat van 30x30cm met opbergbox.
 • Het album heeft 30 spreads, een lederen of linnen omslag en jullie namen gestanst op de voorkant.
 • 350 Digitale foto’s op een USB-stick.

Pakket 3: In-vuur-en-vlam € 1995,-

 • 12 Uur fotografie door dé leukste bruidsfotograaf in de Achterhoek (extra uren zijn € 100,- per uur.)
 • Reiskosten binnen de Achterhoek*
 • Prachtig gedrukt trouwalbum in het luxe formaat van 30x30cm met opbergbox.
 • Het album heeft 35 spreads, een lederen of linnen omslag en jullie namen gestanst op de voorkant.
 • 450 Digitale foto’s op een USB-stick.