Jullie trouwalbum wordt een echte eyecatcher!

Een mooi trouwalbum is één van de waardevolste herinneringen van jullie trouwdag en daarom maak ik met veel zorg voor ieder bruidspaar een trouwalbum. Ik bied dus geen fotografie ‘los’ aan. Dit is voor mij een hele bewuste keuze: ik werk met veel passie en inzet en ik wil daarom graag tot het einde toe kwaliteit voor mijn foto’s kunnen garanderen.

Ik bied twee soorten album aan, namelijk een 30×30 cm en een 20×20 cm. Bij de 30x30cm hoort een handig en modern opbergkoffertje en hierop is een stans van jullie namen, trouwdatum of zelf trouwlogo mogelijk. Bij de 20x20cm hoort een opbergbox en op de voorkant van het album is een klein fotovenster mogelijk. Daarnaast kunnen jullie kiezen uit leer, kunstleer en linnen als omslagmateriaal in tal van verschillende kleuren.

Zelf zal ik de mooiste foto’s selecteren voor in het album. Uiteraard kunnen jullie voordat het album gedrukt wordt de digitale versie bekijken. Dan kunnen er wijzigingen worden aangebracht. Maar natuurlijk kunnen jullie je ook, net als veel andere bruidsparen, helemaal laten verrassen. Het trouwalbum is ongeveer 8 weken na jullie bruiloft klaar.

bruidsalbum raymond en carmen-totaal

album meike en erik-7

DSC_3107

emiel en anoeska

button-7