Bruidsfotografie: de kennismaking, fotografie op jullie dag en een trouwalbum.

# De kennismaking

Graag kom ik bij jullie langs om kennis te maken! Ik neem dan mijn trouwkoffer mee: hierin zitten mijn voorbeeldalbums. Tijdens het gesprek hoor ik graag veel over jullie: hoe jullie elkaar ontmoet hebben, wat voor een werk en hobby’s jullie hebben, wat wordt de trouwauto, hebben jullie speciale wensen? Na het gesprek is het voor jullie vrij om te kiezen voor mij als fotograaf, er zitten geen verplichtingen aan het kennismakingsgesprek.

# Fotografie op jullie dag!

Vaak begin ik in de ochtend, meestal eerst bij de bruidegom en daarna bij bruid. De schoenen, de jurk, de ringen, ze zijn een mooi begin van de dag. En dan natuurlijk de spanning bij het wachten tot jullie elkaar gaan zien… Meestal ben ik ‘gewoon’ aanwezig zonder vragen te stellen of aanwijzingen te geven. Soms is een kleine aanwijzing nodig om de perfecte foto te kunnen maken. Bij de reportage geef ik wel aanwijzingen waar en hoe jullie moeten staan, maar meestal vraag ik jullie vooral met elkaar te kletsen, knuffelen, grapjes te maken en vooral te genieten van het moment samen.

# Altijd een trouwalbum

Het verhaal van jullie dag wordt pas echt verteld in een sprekend trouwalbum:  Lekker met elkaar, vriend of familie op de bank of rond de tafel bladeren door één van de mooiste dagen van jullie leven. En dit keer op keer, ook met jullie eventuele (toekomstige) kinderen of kleinkinderen. Ik vind het belangrijk dat jullie een mooi aandenken hebben met gegarandeerde kwaliteit, daarom maak ik bij iedere bruidsreportage een trouwalbum. (Ik maak dus geen fotoreportages zonder album). Het trouwalbum maak ik op met een heldere layout. Niet teveel poespas, maar mooie fotocombinaties en een leuke afwisseling tussen kleur en zwart-wit.

button-4

joyce-collage2Fotocredits: Jeannette Hekman – “Gewoon Hekman