Op de laatste dag van augustus mocht ik richting Huissen, Doorwerth en de oranjerie Groot Warnsborn in Arnhem! Heerlijk om weer eens op een helemaal nieuwe plek te zijn, waar ik nog niet eerder heb gefotografeerd!

Ik begon de dag bij Evelien thuis, waar het een vrolijke boel was rond de make-up tafel. Er werd nog naarstig gezocht naar de stropdas van papa, “Waar zullen we de jurk eens hangen voor een mooie foto” en er werden tenen aan elkaar geplakt met tape in de hoop dat de dames het de hele dag op hun hoge hakken zouden uithouden (ik verklap vast…mislukt 😉 ).

Vol verwachting kwam Rob aanrijden in de prachtige auto van zijn vader. Vergezeld door zijn moeder, moet dat een bijzonder moment zijn geweest, met zijn tweetjes in de auto! Evelien en Rob wilden elkaar eerst even zien in de tuin, waarna de rest van de familie en ook alle buren het mooie bruidspaar kon bewonderen. Ook maakte we een aantal foto’s van Evelien haar hockey-outfit….heerlijke die kleuren bij de jurk!

In hun eigen ‘achtertuin’ gingen we de heide op voor de reportage. Het was warm, gezellig en zo leuk dat ze hun duikattributen hadden meegenomen: ik zag mijn kans schoon om met mijn voeten het koele water in stappen, zalig!

Als trouwlocatie was gekozen voor de prachtige Oranjerie Groot Warnsborn in Arnhem. Een prachtig decor voor de taart, de eerste bubbels, familiefoto’s en daarna het diner. En ik denk niet dat ik eerder zo’n mooie plek heb gezien voor het diner: heerlijk licht, koele kleuren maar toch met heel veel warmte en één lange tafel waar iedereen aan kan zitten.

Super leuk ook om een bruidspaar van een paar jaar terug weer te zien; zo gaat het de laatste tijd, ik zie meer een meer bekenden op een bruiloft terug, zo leuk!

Na het diner arriveerden de avondgasten, die hun weg naar boven zochten in de mooie tuin van de oranjerie. Want pas in de avond gingen Evelien en Rob hun ja-woord geven…. en daar was het ondertussen bijna tijd voor!

Nadat ook opa & oma alle trappen hadden beklommen met behulp van een aantal sterke mannen, kon de ceremonie beginnen. Het werd een persoonlijke ceremonie, vol met anekdotes en er vielen zelfs nog een aantal onverwachte regendruppels.

Het schijnt dat er tot ver in de nacht is gefeest, zelfs met een heuse after-party. Ik pakte mijn spullen na de openingdans en reed naar huis met een voldaan gevoel: zo’n mooie dag mogen beleven, waar verder alleen de dierbaarste familie en vrienden bij zijn, dat vind ik dus echt bijzonder!