Bruidsfotografie Raymond en Carmen DRU

Het moest vooral een leuke dag worden, geen stress, geen ‘moetjes’, een beetje gekkigheid, maar vooral gewoon genieten, zoals ze altijd doen! Dat was het motto tijdens de bruiloft van Raymond en Carmen. De dag begon in Dinxperlo bij het ouderlijk huis van Raymond. Tot mijn verrassing stond daar een knalrode Ferrari op de stoep, wauw! Geen wonder dat hij zo snel mogelijk naar Carmen wou om haar op te halen en naar de DRU te vertrekken, en zo gezegd, zo gedaan. Nadat ze elkaar voor het eerst zagen die dag, zaten ze binnen een paar tellen naast elkaar in de auto en zoef…weg! Toch een beetje de zenuwen misschien…?!

De hele dag vond plaatst bij de DRU cultuurfabriek in Ulft, een prachtige, industriële locatie. Vroeger was dit een ijzergieterij/badkuipenfabriek en bekend van de gietijzeren en geëmailleerde pannen. Tegenwoordig is het een moderne, culturele hotspot.

Raymond had lekkere sigaartjes geregeld voor zijn schoonvader ‘in ruil’ voor zijn dochter, haha een leuke binnenkomer om te lachen en ontspannen :-). Na de persoonlijke en vrolijke ceremonie, werd erg geproost met bubbels en beugels. Heerlijk eigenwijs! Na de taart en de eerste drankjes hebben we een leuke reportage gemaakt op verschillende plekken binnen en buiten de cultuurfabriek. What a lovely day, what a lovely couple: Carmen en Raymond, heel veel geluk samen!

Bruidsfotografie Raymond en Carmen Dinxperlo Raymond en Carmen - Dinxperlo Raymond en Carmen Dinxperlo
Raymond en Carmen DinxperloRaymond en Carmen DinxperloRaymond en Carmen DinxperloRaymond en Carmen DinxperloRaymond en Carmen Dinxperlo Raymond en Carmen DinxperloRaymond en Carmen DRU UlftRaymond en Carmen DRU UlftRaymond en Carmen DRU UlftRaymond en Carmen DRU UlftRaymond en Carmen DRU UlftRaymond en Carmen DRU UlftRaymond en Carmen DRU Ulftraymond en carmen-231jraymond en carmen-168

raymond en carmen-112raymond en carmen-120

raymond en carmen-125

raymond en carmen-151raymond en carmen-161raymond en carmen-170 raymond en carmen-232

raymond en carmen-233g

raymond en carmen-252

raymond en carmen-260
raymond en carmen-135