Zwangerschapsfotoshoot op locatie

” Wel niet, wel niet, maar toch wel!” Dit kreeg ik in een mailtje van Kitty. Ze is zwanger van hun derde en eigenlijk is het toch wel uniek om dit nog vast te leggen met het hele gezin: dus maakten we een afspraak voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie. Op een zondagochtend hebben we samen rondgestruind in Engbergen, opzoek naar de laatste herfstkleuren. En wát een geluk hadden we met het weer! De lage zonnestralen zorgde voor een prachtig licht wat samen met hun witte kleding sprookjesachtige foto’s opleverde.

Terwijl ik steeds een nieuwe locatie uitzocht voor de foto’s, kon Kitty eventjes gaan zitten op een meegebrachte stoel, konden Tatum en Tygo stoom afblazen en Johan mocht de kussens dragen voor de ‘buikfoto’. De rollen waren mooi verdeeld, haha! Ik heb een heerlijke ochtend gehad met de Engeltjes: kleine Thijmen is ondertussen geboren en binnenkort komt hiervan de blog online. Maar eerst even genieten van deze zwangerschapsfotoshoot:

Zwangerschapsfotoshoot op locatie Familie Engel-15kopie Zwangerschapsfotoshoot op locatie Familie Engel-27 Familie Engel-34 Familie Engel-37 Familie Engel-41kopieFamilie Engel-40kopieZwangerschapsfotoshoot op locatie
Zwangerschapsfotoshoot op locatie Zwangerschapsfotoshoot op locatieFamilie Engel-57 Familie Engel-62
Familie Engel-65 Familie Engel-66 Familie Engel-72kopie Familie Engel-77 Familie Engel-79kopieFamilie Engel-90kopie
Familie Engel-80

 

 

Zwangerschapsfotoshoot op locatie