Gelukshormonen uit een boekje!

Als je bij mij een volledige gezinsfotoshoot of familiefotoshoot boekt, hoort daar altijd een fotoalbum bij t.w.v. € 75,-. Want als je gemakkelijk de foto’s terug kunt kijken, dan doé je dat ook! En wist je dat je jouw geluksgevoel, dat je had tijdens de fotosessie, weer tot 95% naar boven haalt als je terug kijkt naar het moment? Kom maar door met die endorfine en dopamine!

Prachtige kleuren en heldere foto’s in het familiefotoalbum.

Een bundeltje plezier met een linnen kaft.

Het fotoalbum is een zogenaamd flat-lay boekje. Dit wil zeggen dat de spreads helemaal openvallen. De pagina’s zijn niet als een boek tegen elkaar verlijmd, maar afgedrukt op één stuk fotopapier. Hierdoor loopt de foto door op de andere pagina, met enkel een ‘vouwrand’. Dit geeft super veel mooie opties voor de indeling van foto’s op één spread.

Het album is te verkrijgen in 3 basiskleuren: grijs, zand en olijfgroen. Geef je geen keuze door, dan wordt één van deze kleuren automatisch gekozen.

Een harde kaft beschermd het album tegen stoten. Een mooie linnen stof zorgt voor een natuurlijke uitstraling, helemaal passend bij mijn fotosessies op buitenlocaties! Het album is te verkrijgen in 3 basiskleuren: grijs, zand en olijfgroen. Geef je geen keuze door, dan wordt één van deze kleuren automatisch gekozen.

“Het fotoalbum was een geweldige verrassing om in de brievenbus te ontvangen. Fris, helder en boordevol onze favoriete foto’s.”

Familie Tackenkamp – Beltrum
Jullie kiezen zelf de foto’s uit die in het album komen, ik verzorg de vormgeving op een moderne en frisse manier.

Een herinnering voor altijd!

Er passen 30 foto’s in het fotoalbum, deze worden uiteraard door jullie zelf uitgekozen. Ik verzorg de vormgeving en maak verschillende pagina-indelingen: zo ontstaat een modern album met een frisse en speelse opmaak. Ik pak hem voor jullie in en verstuur hem als brievenbuspakketje naar een adres naar keuze. Klaar om door jullie te worden uitgepakt en bekeken!

De fotoalbums hebben het formaat 15x20cm, zijn voorzien van een harde, linnen kaft, hebben flat-lay pagina’s van fotopapier en worden op een moderne manier opgemaakt.

“Wat is het een prachtig album geworden! Echt iets om trots op te zijn. Joyce, enorm bedankt hiervoor!”

Familie van Dienst – Berkel en Rodenrijs

Wil jij ook een gezin-of familiefotosessie boeken en een fotoalbum t.w.v. € 75,- ontvangen?
Kijk dan op deze pagina in lees over mijn werkwijze en de prijzen.

XX Joyce