Een heerlijke, zonovergoten dag in september: dat was de bruiloft van Tanja en Bas. Het trouwen gebeurde bij Erve Brookert in Winterswijk, een prachtige, groene en omsloten plek.

Kijk mee!

Ik vind het altijd leuk als er tijd genoeg is om naar de bruid én bruidegom te gaan. De gekke ochtendjassen, zenuwachtige ouders, drukte van kappers en visagisten en natuurlijk altijd de lichte chaos (“We hebben een schaar nodig!!”) tijdens het aantrekken van de jurk!

Bij Bas en Tanja was er niet súper veel tijd, maar ze waren wél dichtbij elkaar en zo kon ik toch naar beiden toe. Fijn om zo ook al een deel van de daggasten te ontmoeten!

We hebben een uurtje genomen om foto’s te maken bij Rosenhaege Living Gardens in Winterswijk. Een prachtige plek waar we gelachen hebben over gekke beelden, rare beestjes en dat ik ze, uiteraard, weer ergens heb laten zitten.

Het was heerlijk borrelen na de ceremonie. Knaloranje spitzen, overheerlijke taart (ik kreeg een nogal groot stuk omdat ik verklapte dat ik honger had, haha), iedereen stond of zat gezellig te kletsen en tussendoor maakten we familiefoto’s. Ook probeerden de dames Bas op te tillen…tja…laten we zeggen dat het is wél een paar centimeter is gelukt :-).

Dank je wel Bas en Tanja dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen!