Gezinsfoto’s Winterswijk

Yeah, voor de DERDE keer mocht ik richting Winterswijk om foto’s te maken bij Carmen en Bas. Eerst voor hun mooie huwelijk, daarna na de geboorte van Melle en nu na de geboorte van broertje Jip!

Jip was hier drie maanden, een hele leuke leeftijd om thuis een gezinsfotosessie te doen. Zijn ogen kijken al heerlijk wijs de wereld in, hij kan zijn vrolijke lach laten zien en begint meer en meer een persoontje te worden én dat zie je terug in de foto’s.

Tijdens een gezinsfotosessie thuis probeer ik zoveel mogelijk te fotograferen wat er gebeurd. Natuurlijk gooi ik er af en toe een opdracht in voor Melle (‘Ga jij papa maar eens héél hard kietelen!”) om het ook voor hem leuk maken. Zo’n oudere broer zit natuurlijk liever helemaal niet stil en dat vind ik juist de charme van een gezinshoot in huis: een momentje van jullie dagelijkse leven, ‘gevangen’ in foto’s als herinnering. Niet te perfect, niet te gestyled. Huiselijk, warm en vrolijk!

Gezinsfoto's Winterswijk
Gezinsfoto's Winterswijk
Gezinsfoto's Winterswijk
Gezinsfoto's Winterswijk
Gezinsfoto's Winterswijk

Dank jullie wel Carmen en Bas, dat ik weer bij jullie langs mocht komen!

Is een gezinsfotosessie ook wat voor jullie? Kijk dan hier voor meer informatie over gezinsfoto’s bij jullie thuis of op een leuke buitenlocatie!

X Joyce