Een fotoafdruk in een lijst. Een canvas aan de muur. De kans is groot dat je één van beide in je huis hebt. Maar een foto van een zwangerschapsshoot hang je niet heel snel in een meter bij een meter aan de muur… gelukkig hebben we het fotoalbum nog! Nu hoor ik je denken: “Joyce, is een fotoalbum niet heel erg ouderwets?” Nou, ik vind van niet: ze zijn juist hartstikke hip en modern. Zeker als je hem niet wegstopt in de boekenkast maar een mooie plek geeft op een schap of ‘woonrek’. Daarbij is het tijdloos, een canvas of afdruk aan de muur kan toch na een aantal jaren wat ‘uit de tijd’ worden.

Ik geef je hieronder een paar redenen waarom een fotoalbum super leuk is als aandenken aan je zwangerschapsreportage!

fotoalbum zwangerschap

Een handig formaat. Dit album is 15 bij 15 cm: een heerlijk formaat om even in je tas te stoppen en mee te nemen. Je bent tenslotte trots op je foto’s: kun je ze lekker aan iedereen showen!

fotoalbum zwangerschap

Je hebt er zelf geen werk aan. Want dat doe ik voor je! Ik kies de mooiste foto’s uit (oké, met een beetje hulp van jullie) en stel het album samen. Daarna bestel ik het bij de drukker en de postbode doet de rest.

fotoalbum zwangerschap

Geen dubbel geklapte pagina’s door kinderhandjes. De pagina’s zijn gemaakt van een stevig karton waardoor ezelsoren weinig kans krijgen. Ook het papier is mat, waardoor vieze vingertjes voorzichtig kunnen worden afgepoetst.

fotoalbum zwangerschap

Je hoef niet te kiezen. Er passen namelijk genoeg mooie foto’s in het album. Sommige groot, sommige klein…samen vertellen ze een mooie verhaaltje.

fotoalbum zwangerschap

Oog voor detail en spontane momentjes.. Juist die leuke spontane momentjes van de fotoshoot komen in een album prachtig tot hun recht. En ook detail foto’s van bijvoorbeeld de buik krijgen een mooi plekje.

fotoalbum zwangerschap

Lekker wegdromen in de kraamtijd. In de kraamtijd heb je vast wel ‘verloren minuutjes’ waar je nog even lekker door het album heen kan bladeren. En ook de kraamvisite kan het doorkijken terwijl jij lekker je beschuitje rustig kan oppeuzelen….

Zwangerschapsalbum-8 kopiëren
button-5

 

Fotoalbum zwangerschapsshoot