Vroeg in April je bruiloft plannen, veel bruidsparen durven dat qua weer niet aan. En toch kozen Wilco & Anke om in het vroege voorjaar te trouwen. En wat was het een feestje!
Het eerste groen was al te zien aan de bomen, de magnolia stond met zijn bloemen te pronken en het weer was ietsje fris, maar droog met af en toe een zonnestraaltje. Er waren super leuke gasten en met name de kids stalen weer mijn (fotografen)hart.

We begonnen de dag in Dinxperlo, waar met de bakfiets de bruid werd opgehaald. Een super origineel (én groen) trouwvervoer. Op de boerderij waar Wilco iedere dag de zwart-witte (of roodbonte) dames melkt, hebben we lekker veel foto’s gemaakt. Waar zoontje Tim de hele week nog zei: ‘Op de foto ga ik niet’, besloot hij dat het toch best wel leuk was en maakte we er een vrolijke reportage van…… en deze eindigde met koeienpoep aan mijn bil én groene knieën!

Het huwelijk werd gesloten in het oude gemeentehuis in Dinxperlo. Nadien klom bijna iedereen op de fiets om in een vrolijke stoet koers te zetten richting Koenders in Breedenbroek. Na de felicitaties, taart en de eerste biertjes en wijntjes kwam daar opeens een clown het terras op. De kinderen die allemaal aan een lekker bordje friet zaten, werden getrakteerd op een onhandig onthaal met leuke clownsstreken. Wat een super leuk idee om de kinderen te laten entertainen, terwijl de ouders kunnen aanschuiven aan het diner. Ik weet zeker dat de kinderen deze bruiloft nog lang onthouden!

De dag eindigde voor mij met een prachtige kerkmis. Toch bijzonder om in deze tijd nog volle banken te zien en de sfeer van trouwen in de kerk vast te kunnen leggen. Dank je wel Wilco & Anke, dat ik jullie, jullie lieve kinderen én familie en vrienden mocht vastleggen op deze bijzondere dag. Het was een fantastisch begin van het trouwseizoen!

2018-04-19_00012018-04-19_00022018-04-19_00032018-04-19_0004