Evguenia en Fred-1

Wat heerlijk als je op een dag wordt opgebeld en een vrolijke, enthousiaste dame, aan de andere kant van de lijn verteld dat ze je gevonden heeft op Google en graag het duo-pakket wil van zwangerschapsfotografie Ć©n een babylifestyle-sessie. “En waarom is dat heerlijk Joyce”? Nou hierom:

1. Ik hou van enthousiaste en vrolijke mensen.
2. Mijn vele uurtjes werk achter de schermen van mijn website blijkbaar werken: Google is your best friend (ook als ondernemer šŸ˜‰ ).
3. Ik er weer op uit mag met mijn camera, op een geweldig mooie locatie midden in de natuur.
4. Natuurlijk maak ik dit stel dan heel blij met een fantastische, blijvende herinnering aan een mooie tijd van hun leven.
5. En ik dan weer boterhammen met pindakaas kan kopen, haha ;-).

Samen met Fred en Evguenia heb ik op een mooie, zonnig avond een geweldige zwangerschapsreportage kunnen maken. We waren op de Overasseltse vennen, vlakbij Wijchen: een prachtige plek met mooie bomen, water, grassen, zand en heide. Ik denk dat alles wel in mijn kleding zat aan het einde van de avond: ik had natte sokken, zand in mijn schoenen en dennennaalden in mijn haar. Ik was zeg maar, helemaal Ć©Ć©n met de natuur die avond!

Wil jij zelf ook een zwangerschapsreportage met dit zachte en warme licht? Kies dan voor een tijdstrip in de vroege ochtend of in de avond, met een beetje flexibiliteit kunnen we een perfecte avond uitkiezen!

Zwangerschapsfotografie ArnhemEvguenia en Fred-16 kopiƫrenEvguenia en Fred-10 kopiƫren
Evguenia en Fred-20 kopiƫrenEvguenia en Fred-27 kopiƫrenZwangerschapsfotografie Arnhem Evguenia en Fred-30 kopiƫren Zwangerschapsfotografie Arnhem Evguenia en Fred-36 kopiƫren Zwangerschapsfotografie ArnhemEvguenia en Fred-43 kopiƫren Evguenia en Fred-59 kopiƫren Evguenia en Fred-58 kopiƫren

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere stellen die eerder al eenĀ zwangerschaps fotosessie deden? Lees dan hier wat ze erover zeggen.

Live, love and take pictures! Ā  | Ā  Fotograaf van de liefde

Zwangerschapsfotografie Arnhem