Wie is Fotograaf van de liefde?!

Hoi! Ik ben Joyce Schieven, 34 jaar en een echte Achterhoekse. Opgegroeid op het platteland, nu wonend in een dorp. Ik hou van wandelen op plekken die ik nog niet ken, lekker eten (en koken), de lente, fruitthee en Kolonisten van Catan. En sinds februari 2017 zijn mijn vriend Roy en ik de trotse ouders van Marit!

Ik ben een aardige (mag ik dat zeggen over mezelf, ja toch?), vlotte en professionele fotograaf met de bekende Achterhoekse mentaliteit. Alleen hou ik niet van doe-maar-normaal-dan-doe-je-al-gek-genoeg: het leven moet je vieren en beleven! En je mag dus af en toe best wel eens gek doen.

Ik fotografeer al heel wat jaren. In 2011 heb ik de Fotovakschool in Apeldoorn afgerond: wat begon als een basiscursus werd een volledig diploma! In de jaren daarna heb ik ontdekt wat ik het leukste vind om te fotograferen: het échte leven. Het liefst ben ik onzichtbaar en fotografeer ik wat er om mij heen gebeurt. Helaas heb ik geen superhero-kwaliteiten, dus onzichtbaar zijn gaat me niet lukken, maar ik heb wel een authentieke manier van fotograferen: kleurrijk, sprankelend en met oog voor detail en de omgeving.

Joyce-Schieven-013kopie
Marit-2
Joyce-Schieven-025

Foto’s van mezelf zijn gemaakt door Mariska Hanegraaf, zij is gespecialiseerd in het fotograferen van gepassioneerde ondernemers.
Bekijk hier haar website: 11a fotografie