September is bij mij al jaren de drukste tijd van het jaar als het gaat om bruiloften fotograferen. Het is ook een hele mooie maand met vaak nog geweldig weer! (Ik zit vaak al super snel vol qua data in september, dus mocht je in die maand gaan trouwen in 2020, stuur me snel een mailtje!)

In september fotograferen, betekent in oktober even een sprintje trekken als het gaat om foto’s uitzoeken, bewerken & opleveren. Duizenden foto’s vliegen dan mijn netvlies voorbij en mijn trouwe Macbook lijkt er af en toe bij op te stijgen qua geluid. En halverwege november is daar altijd de deadline voor het bestellen van de trouwalbums: die wil ik namelijk heel erg graag vóór kerst bezorgt hebben onder de kerstboom van mijn bruidsparen.

Ik kreeg vorige week 2 loodzware dozen bezorgt en nadat ik de albums had gecontroleerd, stond ik al klaar met mijn inpakpapier, tape en touw, toen ik dacht…mmm deze zijn wel zo mooi, zonde om ze niet even op de foto te zetten. Dus de volgende dag schoof ik één van de albums even onder mijn eigen kerstboom! Om ze daarna natuurlijk snel in te pakken en te (laten) bezorgen bij de wachtende bruidsparen. Zo! Dit jaar weer alles gered voor de deadline! Op naar 2020 🙂

Ben of ken jij iemand die in 2020 gaat trouwen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina, waar je alles kan lezen over mijn bruidsfotografie: kleurrijk, tijdloos en vrolijk!

Hele fijne feestdagen!

X Joyce