Trouwen in november, weinig stellen kiezen ervoor. Ook Mark en Esmiralda kozen in eerste instantie voor mei, maar door de komst van hun prachtige dochter Sofie werd de definitieve datum gepland in november. En het was kkkk-koud, maar ook droog, gezellig en tot in de puntjes verzorgd.

De dag begon voor mij bij de oma van Esmiralda in Ulft. Een geweldig huisje vol met spulletjes uit letterlijk ‘oma’s tijd’. Leuk om een moderne vrouw als Esmiralda én haar mooie bruidskleding, te fotograferen tussen vintage lampen, kleding en meubels. In hun eigen huis een stukje verderop in Ulft was het rustiger qua meubilair, maar des te drukker met familie en vrienden. Mark had maar een paar minuutjes nodig, op de zolder, om zich aan te kleden. Beetje wax in het haar en vertrekken maar!

De lounge in de DRU was de plek waar er getrouwd werd. Daar mochten Mark en Esmiralda, voor het zicht van hun geliefden, elkaar het JA-woord geven. En met kleine Sofie op de arm, zo bijzonder! Natuurlijk zijn we daarna het DRU terrein op gegaan voor de reportage. Gelukkig had ik een dekentje mee voor Esmiralda, want een uurtje buiten in een jurk is best wel afzien, zeker als de fotograaf dan ook nog bedenkt naar het water in de wind te gaan staan *sorry! In het Ouhrlokaal werd de dag compleet gemaakt door een swingend avondfeest met Spaanse invloeden.

Heel veel plezier met het bekijken van de preview van deze mooie dag:

2017-11-21_00012017-11-21_0002