Tussen al het bruiloft ‘geweld’ in de maanden juni en juli, schoof daar opeens een kleine bruiloft mijn agenda in. Hij vond plaatst op een doordeweekse woensdag, met als stralend bruidspaar Rick en Laura en met hun een klein gezelschap familie en vrienden. De sfeer was opgetogen maar relaxed.

In de waterschapstuin gebruikte ik de uitgebloeide wilde penen als decor voor de fotoreportage. Wilde peen is een veel voorkomend kruid in bermen en ruigtes, maar dit jaar genoot hij waarschijnlijk als één van de weinigen van het droge weer! Want, poe, ook vandaag was het warm!! Ook zochten we het frisgroene van varens op; diegene die wat dieper het bos in stonden waren nog heerlijk groen en de oude bomen eromheen maakten het sprookjessfeertje compleet.

Bij het kleine, witte kapelletje in Sinderen hadden familie en vrienden zich verzameld voor de ceremonie. Het werd een leuke ceremonie met een intieme sfeer. Buiten werd er volop bellen geblazen om het feestje te beginnen en maakte we met iedereen een afsluitende foto voor het kleine kerkje. Wat een heerlijke dag om vast te mogen leggen!

2018-08-07_0001 2018-08-07_0002

Benieuwd naar bruiloften van andere stellen?
Bekijk ze hier!

X Joyce