En ja hoor, alweer mocht ik dit jaar richting Dinxperlo om een geweldige bruiloft te fotograferen! Lonneke en Chris hadden alles binnen enkele weken geregeld en het was dan ook niet lang geleden dat ik aan dezelfde tafel genoot van thee met soesjes, dan waar Lonneke zich deze ochtend klaar maakte voor de dag.

Voor de fotoreportage trokken we het ruige land in met riet, water en hoge grassen. Een heerlijke locatie en de zon liet zich af en toe ook zien, wat heerlijk was voor de foto’s. En wat heb ik genoten van deze reportage: de romantiek spatte er van af! Een kleine note voor de mannen: wat een vette auto hé! En een kleine note voor de dames: wat een schattige bloemenjongen hadden we mee hé?!

De rest van de feestelijke dag werd gevierd in de prachtige tuin van Lonneke haar ouders. Een prachtig decor voor een mooie ceremonie, heerlijke taart, bubbels, biertjes en volop gezelligheid.
Dank je wel Lonneke en Chris dat ik jullie dag mocht vastleggen, ik heb enorm genoten van jullie energie samen, jullie gastvrijheid en gezellige gasten!

2018-06-24_00012018-06-24_00022018-06-24_0003

Benieuwd naar bruiloften van andere stellen?
Bekijk ze hier!

X Joyce