laura en patrick kleur-9

Warm en zonnig: dat was het op de trouwdag van Patrick en Laura. Voordat het trouwen bij kasteel Huis Bergh kon beginnen, ging ik al vroeg in de morgen naar Zevenaar en trof daar drie zenuwachtige mannen aan. “Een riem…die heb ik niet?!” Na even rommelen op de bovenverdieping werd er zomaar een cognac-kleurige riem uit de kast getoverd die perfect paste bij de trouwschoenen van Patrick. “Prima, dat staat gewoon nét even wat meer ‘af'”. Jaja, soms ben je op een bruiloft niet alleen fotograaf maar ook stylist!

Bij Laura kwamen de zenuwen ook een klein beetje opspelen omdat ze zich moest opsluiten in de kleine slaapkamer in haar vader’s huis: alle gasten hadden zich daar verzameld en niemand mocht Laura natuurlijk nog zien! Maar Patrick liet niet lang op zich wachten en haalde zijn toekomstige vrouw op met een stoere wagen én zoontje (die ook heel stoer was 😉 !).

Een prachtig onthaal van alle gasten voor de grote deur van het kasteel was het begin van een mooie ceremonie. Na het uiteindelijk JA-woord hebben we letterlijk door en rondom het kasteel gezworven opzoek naar mooie plekken voor de trouwfoto’s. De mooie oude muren, prachtige bloemen en kleine ramen bij kasteel Huis Bergh waren perfect om dit leuke stel vast te leggen. Een klein uitstapje met de bruidskids naar het bos kon ook niet ontbreken!

laura en patrick kleur-16laura en patrick kleur-14laura en patrick kleur-4 kopiëren laura en patrick kleur-25 kopiëren laura en patrick kleur-38laura en patrick kleur-46 laura en patrick kleur-39 laura en patrick kleur-61 laura en patrick kleur-64 laura en patrick kleur-78 laura en patrick kleur-80 Trouwen bij kasteel huis Bergh laura en patrick kleur-108 kopiërenlaura en patrick kleur-117 kopiërenlaura en patrick kleur-153 kopiërenlaura en patrick kleur-146 kopiërenTrouwen bij kasteel huis Bergh laura en patrick kleur-152 kopiëren laura en patrick kleur-163 kopiëren laura en patrick kleur-182 laura en patrick kleur-193 kopiëren Trouwen bij kasteel huis BerghTrouwen bij kasteel huis Bergh Trouwen bij kasteel huis BerghTrouwen bij kasteel huis Bergh Trouwen bij kasteel huis Bergh laura en patrick kleur-236 Trouwen bij kasteel huis Bergh Trouwen bij kasteel huis Bergh
Trouwen bij kasteel huis Bergh – Gelderland