Laat ik er mee beginnen en er kort over zijn: 2020 is een raar jaar voor mij als bruidsfotograaf. En een raar jaar voor alle bruidsparen die dachten in 2020 een geweldige, zorgeloze en fantastische bruiloft te gaan vieren. Want boy, wat werd het anders!

Terwijl bruidspaar na bruidspaar besloot om de bruiloft door te schuiven naar 2021 (heel begrijpelijk), bleef één bruiloft honkvast in mijn agenda staan: op 4 september zouden Mark en Melanie hoe dan ook gaan trouwen! Een groot feest? Dat kon later ook nog wel. Maar dat ja-woord, dat zou er komen 🙂

Dus pakte ik voor het eerst (en laatst) dit jaar al mijn spulletjes mee voor een ‘volle bruiloftsdag’. En man, wat was het weer leuk! Plus daarbij was het niet héél veel anders: alleen wat meer ruimte tussen alle gasten, wat minder geknuffel en een elleboog-tap in plaats van een hand. Ik lag als vanouds weer bijna in de hondenpoep, haalden de fotosessie vliegen en sprinkhanen onder de tulen rok van de bruid vandaan en vertrok na de tijd met pijn in de voetjes én een brede glimlach weer huiswaarts.

Dank jullie wel Mark, Melanie en al jullie familie en vrienden dat ik er bij mocht zijn op jullie grote dag!