Yes, tijd voor weer een prachtige bruiloft bij de DRU cultuurfabriek in my hometown Ulft. De trouwdag van Luuk en Suzan ademde de sfeer van de industriële uitstraling van het complex én werd compleet door een vleug vintageblue.
De dag begon voor mij in Gendringen, waar de klusspullen nét in de rommelkamers waren geschoven en we in de mooie en ruime bovenkamer terecht konden, met het hele gezin, voor de voorbereidingen van Luuk. Later vertrok in naar Suzan in Ulft, waar de jurk nog geheim moest blijven en Suzan dus in haar ondergoed een six pence kreeg van haar vader.

“Something old,
something new,
something borrowed,
something blue,
and a silver sixpence in her shoe.”

We hadden heerlijk ruim de tijd voor de fotoreportage. En dat was zalig met het toch wel warme weer! Na een laatste check-up was het tijd voor de ceremonie in het ketelhuis. Het was een prachtige en persoonlijke ceremonie met een lach en traan (live muziek is altijd een tranentrekker, ook bij de fotograaf, haha 😉 ). Het was de rest van de middag heerlijk vertoeven in de schaduw van de oude muren. In de avond werden de nieuwe muren van de popzaal het toneel voor een geweldig avondfeest met een spectaculaire entree, fijne muziek en genoeg koude biertjes!

2018-07-03_00012018-07-03_00022018-07-03_00032018-07-03_0004

Benieuwd naar bruiloften van andere stellen?
Bekijk ze hier!

X Joyce