machteld en edwin-5 kopiëren

Ze wonen in Velp, begonnen de trouwdag bij het ouderlijk huis in Dinxperlo, gingen op pad voor de trouwfoto’s bij Openluchtmuseum Arnhem en trouwden in Giesbeek. Machteld en Edwin hadden een reislustige bruiloft!

Ook ik begon in Dinxperlo: ik hing samen met Machteld’s vader haar jurk in een boom en hing het kleine jurkje dat ze vroeger heeft gedragen als bruidsmeisje ernaast. Ik vond ook de kleine schoentjes erg schattig! Edwin belde ondertussen naar zijn schoonzusje: was het al tijd om te komen? Zo grappig om te zien dat die bruidegommen altijd zenuwachtig staan te wachten, in de auto om de hoek, tot hun bruid klaar is!

Aangezien Machteld en Edwin hun eerste ontmoeting/date hadden bij het Openluchtmuseum in Arnhem, zijn we daar ook heen gegaan voor de reportage. Super leuk om daar overal rond te lopen, we kwamen natuurlijk tijd te kort om overal te fotograferen, maar we hebben prachtige plekjes gevonden! Het maken van trouwfoto’s bij het Openluchtmuseum Arnhem is trouwens gratis mogelijk voor bruidsparen #tip.

Voor het Ja-woord en de rest van de feestelijke dag reden we naar Giesbeek, naar de ’t Olde Schop. Ik moet eerlijk zeggen dat ik (en meerdere met mij) de ambtenaar van de burgerlijke stand hilarisch vond. Ze maakt een paar gekke versprekingen, die ze zelf niet zo heel prettig vond, maar waar de gasten wel de lol van konden inzien. Vooral het door elkaar halen van Edwin’s naam met die van zijn broer zorgde voor een lachsalso, zeker toen de betreffende broer vroeg of ze bij het daadwerkelijke Ja-woord liever wél de juiste naam wou noemen….haha. Zo zie je maar weer, iedere bruiloft is weer anders!

machteld en edwin-10machteld en edwin-22 machteld en edwin-13 machteld en edwin-27 kopiërenmachteld en edwin-49 kopiëren machteld en edwin-59 kopiërenmachteld en edwin-65Trouwfoto's bij Openluchtmuseum ArnhemTrouwfoto's bij Openluchtmuseum Arnhem Trouwfoto's bij Openluchtmuseum ArnhemTrouwfoto's bij Openluchtmuseum Arnhem machteld en edwin-73 machteld en edwin-87 kopiërenmachteld en edwin-116 kopiëren Trouwfoto's bij Openluchtmuseum Arnhemmachteld en edwin-95 machteld en edwin-97 machteld en edwin-100 Trouwfoto's bij Openluchtmuseum ArnhemTrouwfoto's bij Openluchtmuseum Arnhem

machteld en edwin-110machteld en edwin-122

Trouwen bij 't Olde Schop GiesbeekTrouwen bij 't Olde Schop Giesbeek

machteld en edwin-139

machteld en edwin-145

machteld en edwin-148Trouwen bij 't Olde Schop Giesbeek

Trouwen bij 't Olde Schop Giesbeek

Trouwen bij 't Olde Schop Giesbeek

Trouwen bij 't Olde Schop Giesbeek

Trouwen bij 't Olde Schop Giesbeek

machteld en edwin-204

machteld en edwin-209

machteld en edwin-213

machteld en edwin-234

machteld en edwin-240

machteld en edwin-241machteld en edwin-299

machteld en edwin-300 kopiëren

machteld en edwin-307

machteld en edwin-312 kopiëren

machteld en edwin-339Trouwen bij 't Olde Schop Giesbeek

Trouwen bij 't Olde Schop Giesbeek

Fotograaf bruiloft Velp – Dinxperlo – Arnhem – Giesbeek – Gelderland