joyce

Gezien ik druk bezig ben met mijn nieuwe website, werd het tijd om deze te kunnen vullen met wat leuke kiekjes van mezelf. Persoonlijk contact vind ik namelijk erg belangrijk en ik vind het daarom ook fijn als bruidsparen en andere klanten alvast een gezicht kunnen zien op mijn website.

Samen met goede vriendin én fotograaf Jeannette Hekman (www.gewoonhekman.nl) ben ik op pad gegaan. Jeannette en ik hebben samen de Fotovakschool gedaan en fotograferen af en toe samen; als we weer een toffe locatie hebben ontdekt of een nieuwe techniek willen uitproberen. Ik had een aantal persoonlijk spullen meegenomen waarmee ik op de foto wou, om zo de foto’s nóg persoonlijker te kunnen maken, iets wat ik ook altijd leuk vind in fotosessie’s die ik zelf doe. Natuurlijk mochten een kopje aardbeienthee, een vintage speelgoedpaardje én mijn trouwkoffer daarom niet ontbreken. Bedankt Jeannette voor de prachtige foto’s (en de lol, haha), ze staan ondertussen al op mijn website!

shoot joyce 2014-collage kleinjoyce-3shoot joyce 2014-5 kleinjoyce-collage3shoot joyce 2014-9klshoot joyce 2014-collage 10kleinshoot joyce 2014-14klshoot joyce 2014-23 collageshoot joyce 2014-24kl