Zwangerschapsfotografie Gelderland

Tot mijn grote verbazing stond deze blog van vorig jaar nog helemaal niet online. Super zonde natuurlijk, want ook deze plaatjes mogen gezien worden! Dus bij deze… – Zwangerschapsfotografie Gelderland

Genoten heb ik van deze fotosessie: lekker weer, een prachtig groene omgeving, een stralende zwangere dame en een kleine meneer die zich voorbeeldig gedroeg! Ow, en de grote meneer ook hoor ;-)… We hebben foto’s gemaakt op de zandbult bij Stokkum: een geliefde locatie voor mensen uit de buurt. Heerlijk rustig en ook fijn om kleine kinderen mee naar toe te nemen.

Zoals altijd was mijn kleedje weer erg in trek bij de kleine: lekkere plek om met dennenappels te spelen zonder van onder tot boven onder het zand te zitten. Hij kon nog niet lopen en kruipen leek hem maar niets in dat zand, dus we konden tussendoor ook mooie foto’s maken van papa en mama samen. Ik vind zwangerschapsfotografie zo ontzettend leuk om te doen! Heerlijk om zo’n bijzonder moment, wat eigenlijk maar ‘even’ duurt, vast te leggen voor altijd!

Zwangerschapsfotografie Gelderland

Zwangerschapsfotografie GelderlandZwangerschapsfotografie GelderlandZwangerschapsfotografie Gelderland

femke maurice en quinn-32Zwangerschapsfotografie Gelderlandfemke maurice en quinn-35femke maurice en quinn-18

Zwangerschapsfotografie Gelderland

femke maurice en quinn-64femke maurice en quinn-63 kopiëren

Zwangerschapsfotografie Gelderlandfemke maurice en quinn-76 kopiëren

Zwangerschapsfotografie Gelderland

Zwangerschapsfotografie Gelderland – Stokkum