Zwangerschapsfotografie Tiel

Zwangerschapsfotografie vind ik echt géweldig om te doen. En dan vooral op mijn manier: lekker buiten, samen met de partner op een mooie, uitdagende locatie. Ik hou van buiten zijn: je kan iedere keer weer door iets anders geïnspireerd worden voor mooie foto’s. En dat maakt iedere shoot ook zo uniek. Het leukste is ook als de locatie nog een bijzondere betekenis heeft. En dat was zeker het geval bij de zwangerschapsfotoshoot van Ellen en Bart.

En ow ow, wat waaide er een koude wind in Tiel, de plek voor deze fotoshoot. We reden naar een ,jawel, een té gekke locatie, namelijk een steenfabriek. Ellen is op deze plek geboren en opgegroeid, dus wat is er dan mooier en leuker om daar een fotoserie te maken als je zelf de volgende generatie verwacht? Zeg je een steenfabriek, dan zeg je water, dus zijn we via een paar grote kadeblokken en woeste struiken naar het water gelopen waar we ook prachtige foto’s konden maken tussen de bloemen en met Tiel als achtergrond.

We zijn ook even creatief aan de slag geweest voor het geboortekaartje: de foto met ladder (Bart is zelfstandig schilder www.bartdeschilder.nl) hebben ze gebruikt voor het kaartje van Vita, hun dochter!

Zwangerschapsfotografie Tiel Ellen en Bart - Tiel - Fotograaf van de liefde Zwangerschapsfotografie TielEllen en Bart - Tiel - Fotograaf van de liefde Ellen en Bart - Tiel - Fotograaf van de liefde Zwangerschapsfotografie TielEllen en Bart - Tiel - Fotograaf van de liefde Zwangerschapsfotografie Tiel Zwangerschapsfotografie Tiel Zwangerschapsfotografie TielZwangerschapsfotografie TielZwangerschapsfotografie Tiel

Zwangerschapsfotografie Tiel | Gelderland