madelijn en bram11

Weet je wat er zo leuk is aan nieuwe bruidsparen leren kennen? Dat je meteen een onwijze klik kan hebben met mensen. Dit was ook het geval bij Bram en Madelijn: een heel enthousiast stel dat ook meteen weg was van mijn werk, zelf allerlei ideeën hadden en mij direct wilden boeken toen ik bij hun aan tafel zat.

De trouwdag begon in Doetinchem, in hun eigen woning. Na de details foto’s van schoenen, horloges, pak, ringen, was Bram er helemaal klaar voor… Hij moest alleen nog even geduld hebben tot ik bij Madelijn thuis ook klaar was met het fotograferen van alle details.

Gezien het Hollandse weer hebben we voor de reportage een dak boven ons hoofd gezocht: de parkeergarage onder schouwburg Amphion in Doetinchem met écht geweldig daglicht. Wat later hebben we bij de trouwlocatie Carpe Diem in Vethuizen ook nog foto’s buiten kunnen maken en enkele foto’s op hun hotelkamer voor die nacht.

Na de ceremonie heeft iedereen genoten van een lekker taartje, een lekker glaasje en ging iedereen nog even mee naar buiten voor de groepportretten. En daar was het voor mij alweer einde dag: nog een laatste foto van iedereen aan de dinertafel en ik kon weer terugkijken op een geweldige trouwdag!

madelijn en bram3madelijn en bram12madelijn en bram10madelijn en bram15madelijn en bram9madelijn en bram
madelijn en bram2madelijn en bram13madelijn en bram24madelijn en bram21

madelijn en bram22

madelijn en bram23madelijn en bram16

madelijn en bram18

madelijn en bram20madelijn en bram19madelijn en bram32madelijn en bram31madelijn en bram25

madelijn en bram30madelijn en bram27

madelijn en bram28