Bruidsfotograaf Gendringen

Trouwen op een woensdag: het gebeurd niet heel vaak. Maar de keuze van Ruud en Nicole voor deze dag was na hun uitleg volkomen duidelijk, leuk en bijzonder. Ze huurden hun trouwlocatie ‘De Steenbock’ in Sinderen met daarbij veel slaapkamers, een prachtige tuin én zwembad, gewoon voor een hele week: zo hadden ze rustig de tijd om alles klaar te maken, konden de gasten er blijven slapen en genoten ze samen met hun kinderen, vrienden en familie van een heerlijke, ontspannen week!

Ik begon de dag in Gendringen waar Ruud zich met zijn zoon klaarmaakte voor de dag. Nog even de tuin in om af te koelen en een balletje hooghouden. Een steenworp verderop trok Nicole haar jurk aan in het bij zijn van hun dochter: allebei in een witte prinsessenjurk met muiltjes. Natuurlijk mocht een echte sprookjesachtige trouwauto niet ontbreken! Wat heerlijk om weer een bruiloft met kids te mogen fotograferen, echt een genot voor mij als bruidsfotograaf. Ze gingen met zijn allen verlekkerd om de bruidstaart staan, want na twee ceremonies (eentje bij de Antoniuskapel in Sinderen) hadden ze daar wel zin in. (En lekker was ie!) Ruud, Nicole en kids, heel veel geluk en wat waren jullie een stralend gezin op jullie mooie dag!

Bruidsfotograaf GendringenBruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotograaf Gendringen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie Sinderen Bruidsfotografie SinderenBruidsfotograaf Gendringen Ruud en Nicole kleur-336 kopieRuud en Nicole kleur-293 kopie Ruud en Nicole kleur-345 kopieRuud en Nicole kleur-357 kopieRuud en Nicole kleur-272 kopie

Bruidsfotograaf Gendringen