Kim en Dennis kleur-102

Yes! Weer een bruiloft in de fijne stad Enschede 🙂 en wel die van Kim en Dennis. De dag begon voor mij in hun eigen huis, waar ik de voorbereidingen van Kim én haar vriendinnen kon vastleggen. Het duurde niet lang voor Dennis ongeduldig op de stoep stond te wachten tot Kim er klaar voor was… op naar hun crossfit-box van TCT voor de trouwreportage!

Kim en Dennis kleur-26
Kim en Dennis kleur-20
Kim en Dennis kleur-39Kim en Dennis kleur-59 Kim en Dennis kleur-48

Kim en Dennis kleur-72 Kim en Dennis kleur-76

Work that wedding

Kim en Dennis zijn fanatieke sporters en daarom hebben we gekozen voor deze bijzondere fotolocatie. Tussen de kettlebells, gewichten en ringen hebben we veel lol gehad, heerlijk om op zo’n buiten-de-box (of toch erin….?!) plek te fotograferen op een bruiloft. Zo, de work-out voor vandaag zit er ook op!

Kim en Dennis kleur-87Kim en Dennis kleur-123

Kim en Dennis kleur-98

Kim en Dennis kleur-118

Kim en Dennis kleur-139Kim en Dennis kleur-142Kim en Dennis kleur-147Kim en Dennis kleur-149Kim en Dennis kleur-126
Kim en Dennis kleur-153

Bijzonder vervoer

Een prachtig oude bus van ‘Nostalgisch Rijden’ stond na de reportage klaar om het bruidspaar naar hun gasten te rijden. Een leuke verrassing voor al hun gasten: niet zelf hoeven rijden en lekker gezellig bij elkaar! Na de lunch werd er koers gezet richting het stadhuis, naar de voor mij al bekende ‘gouden zaal’. Voor mij was een parkeervergunning geregeld en tussen de drukte heb ik een plekje om de hoek kunnen vinden. Want één ding weet je zeker als je gaat trouwen in het stadhuis van Enschede: er zullen heel veel mensen even blijven staan om een kijkje te nemen!

Kim en Dennis kleur-179 kopiëren
Kim en Dennis kleur-155 Kim en Dennis kleur-161 Kim en Dennis kleur-178
Kim en Dennis kleur-207 Kim en Dennis kleur-213 Kim en Dennis kleur-216 Kim en Dennis kleur-248

Diepzee duiken

Heb ik overdreven met ‘de gouden zaal’?! Wat een pracht en praal 🙂 . En wat een heerlijke trouwceremonie hadden Kim en Dennis. Kim kreeg de lachers op haar hand toen ze een ‘klein’ stukje wou voorlezen en een kaart openklapte waar 2 a4-tjes tekst uitrolde. Na het Ja-woord werd er een vissenkom naar voren gebracht, waar ze een duik in mochten nemen naar de bodem voor de ringen, super origineel! En de speeches van familie en vrienden waren ge-wel-dig: #TIP: Heb je goede sprekers in de familie of vriendenkring, laat ze dan (als ze dat willen natuurlijk) een persoonlijke noot geven aan jullie trouwceremonie! Écht, écht de moeite waard!!

(Owja, en we vergeten die stuntelige ambtenaar maar even, ow my…waarom gaat het zo vaak mis?! Kan iemand alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand even uitleggen hoe geluidsinstallaties werken, dank u!)

Kim en Dennis kleur-234
Kim en Dennis kleur-230

Kim en Dennis kleur-250 Kim en Dennis kleur-253 Kim en Dennis kleur-254 Kim en Dennis kleur-263 Kim en Dennis kleur-270Kim en Dennis kleur-300 Kim en Dennis kleur-359
Kim en Dennis kleur-351

Kim en Dennis kleur-383 Kim en Dennis kleur-388 Kim en Dennis kleur-395

Sabels en vliegende kurken

En nóg een verrassing! Na een toertochtje door het Twentse landschap stopten we bij een natuurgebied, waar de gasten naar een prachtige plek werden geleidt. Daar stonden twee heren klaar met flessen champagne en Dennis en Kim mochten de eerste twee flessen sabreren, hoe gaaf is dat. De kurken vlogen eraf en de eerste borrels en lekker hapjes werden opgepeuzeld op deze prachtige plek, mét een heerlijk zonnetje: pretty perfect!!

Kim en Dennis kleur-405 Kim en Dennis kleur-412 Kim en Dennis kleur-424 Kim en Dennis kleur-442 Kim en Dennis kleur-448 Kim en Dennis kleur-457 Kim en Dennis kleur-459 Kim en Dennis kleur-464
Kim en Dennis kleur-474 Kim en Dennis kleur-476Kim en Dennis kleur-556

Partytime

Na de picknick-stop vertrok de bus naar de feestlocatie, het prachtige Blanckenborgh in Haaksbergen. Wat een heerlijke sfeer zo tussen de vijgenbomen: relaxed maar toch chique.  Ik vond de gastheren fantastisch: wat een oog voor detail en alles liep zo soepeltjes. (De mannen van de Blanckenborg verzorgden trouwens ook het champagne-moment tijdens de picknick-stop.)

Kim en Dennis kleur-569 Kim en Dennis kleur-544

Kim en Dennis kleur-580Kim en Dennis kleur-590 kopiërenKim en Dennis kleur-470

Kim en Dennis, bedankt voor deze geweldige bruiloft! Ik heb genoten van jullie vrolijkheid, openheid en liefde voor elkaar. Tot slot veel geluk in jullie nieuwe huis, let love rule!

Liefs Joyce | Fotograaf van de liefde

Jurk Kim: Bruidsboutique Josephine (by Brenda) uit Nijverdal
Pak Dennis: Suit Supply uit Hengelo

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie opzoek naar een fotograaf die jullie dag kan vastleggen? Ik kom graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, lijkt jullie dat wat? Neem dan contact met mij op, tot snel!

Twente | Bruiloft Kim en Dennis