femke maurice en quinn-56kopie

Bij fotograaf van de liefde staat natuurlijk de liefde voorop! De foto’s zijn vrolijk, spontaan en de liefde straalt er van af. Hoe doe ik dat als fotograaf en kun je ook een fotosessie doen als je uit jezelf niet zo open en extrovert bent?

Ik geef hieronder de 4 belangrijkste elementen voor de mooiste foto’s en ik weet zeker dat iedereen deze elementen in zich heeft. Ik beloof jullie dat met mijn leidraad, ik van iedereen prachtige foto’s kan maken:

1. Rust

Rust, wanneer nemen we nog echt rust tijdens ons meestal druk-druk-drukke leven? Neem tijdens de fotosessie eens 90 minuten écht de tijd voor elkaar. Geniet intens van je partner, van het bijzondere leven dat groeit in de buik en in jullie fantasie. Geen mobieltjes, geen besef van tijd, geen to-do-lijstjes: even lekker rustig tijd om te genieten!

Danny en nienke maart 2015-11

2. Vertrouwen

Geef mij als fotograaf het vertrouwen dat ik jullie door de fotoshoot heen leidt. Gooi je verlegenheid of schaamte overboord, al is dat misschien heel erg moeilijk. Ik zorg ervoor dat ik jullie handvaten geef om open te worden naar elkaar, spontaan te kunnen denken en écht jezelf te zijn. Vertrouw mij dat ik weet hoe ik jullie op jullie mooist vastleg en geef je er lekker aan over.

ellen en bart kleur-17 kopie

3. Liefde

Jullie baby is het resultaat van jullie liefde. En deze liefde is ook de reden dat jullie ooit samen kwamen en nog steeds samen zijn. Jullie verhaal is mooi en uniek. Deze liefde ga ik voor jullie vangen in een blijvende herinnering. Tijdens de hele fotoshoot zal ik bewust bezig met wat er tussen jullie gebeurt als jullie weer even de liefde koesteren. En als je samen met je kids op de foto’s gaat: let it go! Laat de kids lekker gek doen en geniet van hun ondeugende aard en focus je niet teveel op “lachen naar de camera”.

femke maurice en quinn-32

4. Lol

En misschien wel het belangrijkste voor mooie foto’s en een geweldige ervaring: lol! Ik zal jullie kleine opdrachten geven en vragen stellen zodat jullie los, vrolijk en ontspannen worden. Hierdoor kan ik de mooiste en spontane foto’s van jullie maken. Soms is het lastig om als volwassenen je aan fantasie over te geven of na te denken over de mooiste eigenschappen van je partner, maar het gaat niet om het juiste antwoord. Het gaat er om weer even bewust te denken aan het allermooiste in jouw leven: liefde, lol en beleving!

Fred en Evguenia-16 kopiëren

button-5