Wat is het een feestje als je de dag zo heerlijk ontspannen kunt beginnen als bij Marcella en Yoran. Ik mocht bij hun thuis in Didam mijn camera tevoorschijn halen voor de aftrap van het bruidsseizoen 2019. De make-up, de jurk en het pak, ouders die binnenkomen, een verboden kamer waar de katten zitten, hun first-look…. heerlijk om (bijna) overal bij te kunnen zijn!

Voor de huwelijksceremonie vertrokken we allemaal naar stadbierhuys ‘De Waag’ in Doesburg. Een hele gave plek met super veel historie. Binnen stond een ENORM koor met een geweldig enthousiaste dirigent, we konden ze buiten al horen! De ceremonie was weer helemaal persoonlijk en op maat, dankzij de altijd vrolijke Georgette.

Yes! Getrouwd!! En dan geen taart of champagne, maar een bourgondische lunch. En troosten? “Wij toosten altijd met friet, of brood: overal waar we zijn, van festival tot verjaardag” aldus Marcella en Yoran. “Het is een dingetje van ons samen geworden dus dat gaan we ook doen op onze bruiloft.” Je snapt dat ik met mijn camera gereed stond toen de eerste broodjes op tafel kwamen!

Met mijn buikje gevuld met heerlijke Doesburgse mosterdsoep gingen we op pad voor de reportage. Eerst even Doesburg in en daarna lifte ik even mee in de limousine. Ik heb ongegeneerd languit op de bank gelegen en zelfs nog een selfie gemaakt in de plafondspiegel, hahaha! Het was een ritje van 5 minuten, dat wel 😉

Het frisse groen aan de IJssel was een prachtige plek om nog meer foto’s te maken. Met volop commentaar van een groep hang-bejaarden! Het is me wéér gelukt om niet in de hondenpoep te gaan liggen (yeah!) en tja, ik stapte nadien toch maar weer in mijn eigen auto…

Op naar de laatste feestlocatie van vandaag: partycentrum Boszicht in Didam. Wat een fijne bruiloft was het om dit jaar mee te starten: vol met liefde, humor en fijne mensen. Dank je wel Marcella en Yoran, jullie gaan het huwelijk samen helemaal rocken!