Heel vroeg opstaan. Dat hoef ik niet heel erg vaak op een bruiloftsdag. Eigenlijk schiet ik vooral bruiloften in de Achterhoek, dus langer dan een half uurtje ben ik vaak niet onderweg. Maar dit keer zou ik iets voor 7 uur bij Rudy in Lintelo zijn voorbereidingen fotograferen, dus ik mocht vroeg uit de veren!

En omdat we de dag zo vroeg begonnen,  was overal lekker gemoedelijk de tijd voor: van de reportage tot de lunch, alles was ruim ingepland en wat was dat heerlijk! Ik heb genoten van de twee prachtige fotolocaties, zo fijn als het bruidspaar mooie plekjes in de omgeving ontdekt. En zo zie je maar weer dat de Achterhoek heel erg veel verborgen, mooie plekken heeft. Ga vooral eens langs het lindenarboretum in Winterswijk, echt een plaatje in de vroege ochtend….! Tip van een fotograaf: wel laarzen aantrekken, anders loop je de hele dag met natte voeten 😉

2017-09-17_00012017-09-17_0002