De gasten van Thijs en Sabine hebben een dag vol verrassingen gehad! En ik heb samen met hun ongelofelijk genoten van alle heerlijke momenten op hun bruiloft. De dag begon bij het ouderlijk huis van Thijs: een grote geitenboerderij in Vethuizen. De stallen in was geen optie met al die nieuwsgierige, knabbelende en welriekende geiten, maar natuurlijk wilde ik persé wel een paar geitjes op de foto krijgen… dus hup, met de schoenen naar buiten!

Bij Sabine thuis was ook al veel familie verzamelt terwijl zij boven ongeduldig moest wachten op de aankomst van Thijs. Ik nam nog wat extra tijd om alles boven én beneden vast te leggen, waaronder een door opa gemaakt ringendoosje én de knappe bruidskindjes!

De eerste verrassing was een heerlijke lunch in het kasteel-café ‘Heeren Dubbel’ in ’s Heerenbergh. Hier hebben we ook aansluitend foto’s gemaakt in de kasteeltuin met kleurige bloemen, oude muren en statige poorten. Iedereen mocht weer plaatsnemen in de bus naar de volgende bestemming. Tot op de laatste 100 meter was dit voor de gasten nog een verrassing: de trouwplechtigheid zou gaan plaatsvinden bij Havezathe Carpe Diem in Vethuizen, op een steenworp afstand van het ouderlijk huis van Thijs.

Ook de rest van de gasten kwamen hier aan in een bus. Ze hadden zich eerst verzameld bij de Olde Beth in Wehl en waren dan ook vol verbazing toen ze in de bus werden gemaneuvreerd richting Vethuizen. Na de ceremonie werd er lekker geborreld, gegeten en na het diner mochten alle gasten weer de bussen in en werd er tóch nog koers gezet naar Wehl: waar het knallende avondfeest in de Olde Beth werd gevierd.

Thijs en Sabine, ik wens jullie samen heel veel geluk!

“We zijn ontzettend blij dat jij onze fotograaf was !
Door de foto’s krijgen we weer helemaal kippevel op bepaalde momenten! Dankjewel nogmaals!”
Liefs Sabine & Thijs

thijs-en-sabine-1thijs-en-sabine-4thijs-en-sabine-16thijs-en-sabine-18
thijs-en-sabine-24 thijs-en-sabine-29 thijs-en-sabine-30thijs-en-sabine-54 thijs-en-sabine-53

thijs-en-sabine-59 thijs-en-sabine-64 thijs-en-sabine-66 thijs-en-sabine-77 thijs-en-sabine-85 thijs-en-sabine-88thijs-en-sabine-108-kopieren thijs-en-sabine-106thijs-en-sabine-118

thijs-en-sabine-114-kopieren
thijs-en-sabine-121 thijs-en-sabine-166-kopierenthijs-en-sabine-192thijs-en-sabine-160

thijs-en-sabine-176 thijs-en-sabine-177

 

thijs-en-sabine-211 thijs-en-sabine-221-kopieren

 

thijs-en-sabine-229

thijs-en-sabine-236

thijs-en-sabine-239

 

thijs-en-sabine-265

 

thijs-en-sabine-274

thijs-en-sabine-277

thijs-en-sabine-295

thijs-en-sabine-310

thijs-en-sabine-326

thijs-en-sabine-331

thijs-en-sabine-389

thijs-en-sabine-411

thijs-en-sabine-425

thijs-en-sabine-445

thijs-en-sabine-518

thijs-en-sabine-570

Bedankt voor het bekijken en lezen van deze blog!
Wil je meer lezen over mijn werk als bruidsfotograaf, lees dan hier verder.

Liefs Joyce