J├íren geleden kwam ik al eens bij de Kelder in Doetinchem voor een bruiloft. Nu een hele tijd later kon ik er weer eens naar toe, en wel met Irene, Ralph en hun dochtertje Sophie. En al hun gasten niet te vergeten! Tijdens de voorbereidingen bij Ralph was het heel relaxed, de broers van Ralph hadden te touwtjes stevig in handen, van stopdas tot corsage’s: ze zaten er bovenop om alles perfect voor elkaar te krijgen.

Bij Irene was de stress iets groter, want na de kapper bleef er nog weinig tijd over om de jurk aan te trekken. Niks van te zien toch, op de foto’s?! Ik vond het zo heerlijk dat de jurk op een rommelige zolder hing (sorry moeder van Irene, haha ­čśë ) want ik hou er van van al die persoonlijke dingen bij op de foto te zetten, die vertellen ├ęcht een verhaal.

Dochtertje Sophie vond het wel leuk om een dagje model te staan! Lekker poseren, iets waar papa en mama zich afvroegen van wie ze dat zou hebben?! Maar met een beetje hulp van mij, staan ook papa en mama te stralen op hun foto’s!

2017-09-29_0001 2017-09-29_0002