workshop mon et mine-3

Begin van het jaar, het was geloof ik 3 januari, zag ik op de Facebookpagina van Mon et Mine een berichtje voorbij komen over hun aanstaande bruidsfotografie workshop. RaMON en HerMINE zijn als sinds jaar en dag één van mijn favoriete bruidsfotografenduo’s en ik heb me razendsnel aangemeld in de hoop bij hun een inspirerende dag te hebben vlak voor het trouwseizoen voor mij weer zou losbarsten.

En inspirerend, dat was het zeker! Vandaag was het zo ver en de informatie vloog letterlijk over de tafel: ik heb wel 18 kantjes volgeschreven in mijn notitieboekje. Het was een leerzaam kijkje in de ‘keuken’ van twee fantastische fotografen met een onwijze passie voor hun vak en het ondernemerschap. Na een heerlijke lunch met cheesecake als toetje (yeay!) zijn we de bossen in geweest met één bruidspaar en 14 fotografen. Gevolg: botsende camerarugtassen, vogels die overstemd werden door véél klappende spiegels (klik-klak!) én onderstaande foto’s.

workshop mon et mine-5workshop mon et mine-2workshop mon et mine-27workshop mon et mine-9

workshop mon et mine-11workshop mon et mine-13

workshop mon et mine-15workshop mon et mine-19

workshop mon et mine-20

workshop mon et mine-28workshop mon et mine-25